Počkej na mě ve strachu

Počkej na mě ve strachu

Anotace: ...

Bojím se usnout sama,
tikání hodin mi nahání strach
nevydají ani hlásku
nemám hodiny
ale ten zvuk zní v hlavě tak čistě,
už si nechci ubližovat,
prosím, lehni si vedle mě
prosím, nemusíš ani mluvit
nedokážu se udržet,
jak blízko smrti můžu být
tik, tikají hodiny
a pomalu se rozkládám
prosím, přijď mě obejmout
ať můžu brečet, prosím
bojím se, že i ticho mi
odpočítává vteřiny
jak blízko smrti můžu být
prosím, věnuj mi aspoň řádku
všechno mě tak moc, tak moc bolí
chci jenom plakat do tebe
chci jenom-
Autor coffeemaker, 17.10.2011
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, Radek.oslov.Šafárik, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí