Čeká tu v hlavě...

Čeká tu v hlavě...

Anotace: Mé místo, kam chodím. Můj lepší svět. Každý ho má a je jen na něm jak si ho vyrobí...

Ještě chvíli!
Ještě chvíli vzdržet.
Ještě chvíli
a nemusím hledat cestu zpět.

Jen v klidu a bez hnutí.
Ještě chvíli.
Chvíli do toho okamžiku,
než zas navštívím svůj svět.

Ještě tu krátkou chvíli,
mám ho zas před sebou.
V celé své kráse.
Zářící.

A tiše být!
I víly potkávám.
Už jenom chvíli.
To je můj svět, snad už se dočkám.

A nebe stále jiné,
stále tak krásné.
Ještě chvíli
a můžu se rozletět.

Vstříc stromům,
božská melodie Vesmíru.
Poslouchám, tančím.
Ještě chvíli.

Opustit starosti.
Nesmyslná realita.
Na malou chvíli,
krásná a nezakrytá.

Světlo mých myšlenek,
radosti duše.
V tuhletu chvíli.
Všehno tu můžeš!

Už jenom chvíli!
Už jenom chvíli,
než vrátím se zpět,
čeká tu v hlavě, ten můj
Lepší Svět.
Autor Veverushka, 19.10.2011
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Watashi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí