Statistika

Statistika

Anotace: O statistice je dycky nuda. I teď.

Nevím, zda vám něco říká,
předmět zvaný statistika,
pokud ano, jistě víte,
že věru není o co stát.

Po tabuli sem tam létá,
jedna věta druhá věta,
sečtete a umocníte,
jak já ji nemám rád.

Sedím smuten nad svým stolem,
hlava jde mi z toho kolem,
kdo z vás ví, co jasno jest,
kdy na kostce padne šest?

Ať se snažím sebevíce,
čísla jsou mi nějak cizí,
skláním hlavu, téměř spíce,
a vše tak krásně zmizí.
Autor Pelican, 19.10.2011
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Akitenshi-inu, kamich, Danga, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

půvabně zrýmováno; líbí moc

19.10.2011 14:50:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí