Jednoho krásného večera

Jednoho krásného večera

Anotace: Jednoho krásného večera s jedním krásným člověkem.

Jeden večer,
jedna sklenka,
jeden pohled,
jiskra tenká.
Zadoutnala,
rozpálila,
rozehřála,
naděj vzplála.

Druhý večer,
druhá sklenka,
plamen hoří,
stud tě leká.
Světla zhasla,
oči svítí,
duše volá
po objetí.
Autor forget-me-not, 19.10.2011
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: J's .., Maryje..., CULIKATÁ, Findë, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí