Srdce protikladů

Srdce protikladů

Anotace: láska dvou barev

On byl snědý, ona bledá

Hladina bouře se zvedá

Tolik otazníků kolem lásky

Zlořečené sázky

V srdcích neklid, zmatky

Kolik bílých vrásek na čele matky

Láska napospas vřavě

To zní možná hravě

Ale nelogicky…
Autor Poučený fracek, 10.02.2012
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí