Lhář

Lhář

Anotace: ...

Paprsky slunce lechtají tvou tvář,
Do ucha šeptá ti lhář.
Který na hlavě nemá svatozář.

Dává ti rady jak přežít,
Rady abys nemusel zemřít
A jak se můžeš s bohem měřit.

Že je tvůj služebník, ti praví,
Že ti přeje jen zdraví
A jak se trápíš, že ví.

Stačí mu jen lejstro podepsat,
Potom můžeš Onen svět odepsat
A novou kapitolu ve svém životě nadepsat.

Nevěř mu ty kecy,
Vždyť jsou i jiné věci.
Radši si nalij dvě deci.

Každý chcípnout musí,
Dříve nebo později tě smrt zdusí
A tak radši svojí cestou jdi si.
Autor Žiťa, 17.02.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí