Sykotem,který říká........

Sykotem,který říká........

Anotace: sedím...a říkám si,proč vlastně žít?příhodně mi k tomu hraje uvodní písen z armagedonu..to bude znamení,že žít mám dál..tak teda žiju.jak nejlíp umím.

Fajn,tak tu sedím,
ne s láskou ani životem,
vám se svěřovat nebudu ani nevím,
spíš vím,ale had už varuje sykotem.

sykotem,který říká nech to být,
mluví o tom,jak těžké je žít,
žít,tak aby ses zavděčil,
žít,tak aby se ten život osvědčil.

Jenže je těžký zavděčit se všem,
jen to zkus a spálíš se,
horší je snad jen Říšský sněm,
je to tím těžší,když mě pochopíte.

Pochopit mě,to zkoušeli mnozí,
však pořád byli ti druzí,
ten jeden první se pořád mstí,
už ke mně nikoho nepustí..

Škoda jen,
že poznat měl,
kde a jak na tom je,
moje mladé srdce...
Autor latybe, 17.02.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je dosti zajimava:)

03.07.2007 03:22:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí