Náhoda

Náhoda

Anotace: je osud

Je to jeho přání život básni dát,
proto vám teď o něm,budu povídat.

Já vím vy nevěříte náhodě
však ta se často stává
když na správném místě,
sejdou se ten pravý,ta pravá
a mají si co říci.

Vždyť potkat se nemuseli
jdi tam a oslov jej,kdo jim velí?
Přesto to udělají a něco vzniká
něco krásného,na co jsou slova krátká
duše se tetelí,to láska otevírá vrátka.
Autor takova, 24.11.2004
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí