Mlčení

Mlčení

Anotace: mluviti stříbro, mlčeti zlato... nebo.. ???

Ticho
Lepší než pláč
Horší než smích

Lepší než trápení
Co srdce v kámen promění

A co přijde dál?
Možná i král
Možná i smrt

Co bere a dává nám škrt,
škrt do života........konec a ticho..

Zase to ticho
S čím se to rýmuje?

Ticho...bolí mě břicho
Ticho...není tu někdo psycho
Ticho...já jsem psycho,
já blbnu na kvadrát,
vypíchl mi snad oko drát?
Ticho...to není smích,
to je trápení nevinných
Ticho ...je lék na duši
Ticho...když nás nic neruší
Ticho...to je nedostatek slov
Ticho...je bílá vrána vdov
Ticho...kdo slyší jej?
hluší ho slyší, slepí ho vidí jen
Ticho...je také prázdnota,
když nepadne nám nota
Ticho...je hodně slov,
co nevědí co říct

Ticho je vše a také nic...
Záleží na nás zda budeme
........mlčet či mlčet..
Autor Kamuniak, 25.11.2004
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí