láska ach láska

láska ach láska

Anotace: nic víc

Nic víc

Přišla mi od něj zpráva,
prý měj se a buď zdráva.
Nic víc, už nic.

Už víc tam nebyl řádek,
navraťme se do pohádek.
Proč nenapsal mi toho víc
a ozval se až za měsíc?

Zda-li ví, že po něm toužím,
jen s ním ve snech ploužím.

Snad lhostejná mu nejsem já,
nevím jsem tajemná.
Chci potkat jenom jeho,
mít ho za kluka svého.

A já v tohle věřím,
s láskou se mu svěřím.
Moc se mi líbí,
snad moře lásky slíbí.

Já však jen doufám,
pláču a taky zoufám.
Nic víc, už nic.
Autor Markéta007, 23.02.2006
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hrozně sentimentální.

23.02.2006 14:05:00 | frangir

ale snad nebude tak zle..

23.02.2006 13:20:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí