Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Anotace: to je prostě život. :-))

za noci temné,
tvé ruce jemné,
sáhly mi za výstřih,
nečekal jsi na výkřik,
položil jsi mne do trávy,
kalhoty jsi měl narvaný,
moje tiché výkřiky do tmy,
nebral jsi vážně,
teď chodíš do školky s dětmi,
a staráš se i o mě.
Autor krlCZ, 24.02.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí