Moje štěstí světa

Moje štěstí světa

Anotace: .

Představuji si krásný svět, kde není žádná zloba
Kvete zde každý květ a kolem příjemná doba.
Já už cítím ten pocit, kterej v srdci mám
Chci ho každému nostit, domů i k vám.
Chci být posel štěší, kterej vám dodá sílu
Chci být někdo kdo věstí, že se svět obrací k míru.
Věřím, že se všichni jednou budem smát
Až budem vzpomínat a s dětmi si hrát.
To skončí všechna utrpení to skončí všechno zlo
A zbude jenom pohlazení, co smůlu převezlo.
Snad každý pozná, co vám chci darovat
Kdo pocit štěstí nezná, nemůže se radovat.
Autor Helvinka, 25.02.2006
Přečteno 738x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

jéž by bylo na )světě tolik dobra kolik ho v sobě máš ty..ale nemyslím si že se někdy otočí karta...jinak pěkné

25.02.2006 20:07:00 | airelle

Děkuji :-)

25.02.2006 18:16:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí