Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji

Anotace: ...

Na lůžku leží dívenka spanilá,
zdá se být svěží, i když je prohnilá.
Dívka jak z obrázku, s překrásnou tváří,
v očích má otázku, na spánku září
jí krev.

Na lůžku leží dívenka spanilá,
kolem je peří, postel je nahnilá.
Na stolku váza, z papíru růže květ
a na něm psána poslední ze všech vět:
"Odpočívej v pokoji."
Autor Kyselinka, 25.02.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi fakt líbí, je to takový "ze života"..

25.02.2006 22:07:00 | Saen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí