Na rohu

Na rohu

Anotace: stejné místo a přece něco úplně jiného...

Na rohu stála,
vlasy jí vlály,
lehce se smála,
očí jí plály.
Hrozně se těšila,
srdíčko bušilo.
Co potom prožila
velmi ji ranilo.

...

Na rohu stojí,
vlasy má zplihlé,
rty se snad smějí,
však oči jsou zvlhlé.
Hrůzou se třese,
sama se rozhodla.
Vítr ji nese...
Do ráje? Do pekla?
Autor Kyselinka, 25.02.2006
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí