Pocity

Pocity

Anotace: Když něco moc bolí, potřebujete to ze sebe dostat...Psáno asi před třemi lety, to mi vážně bylo ouzko...

Jsem šťastná,ale taky v krizi,
tyhlety pocity se mi najednou nabízí.
Dělají ze mně dvě různé osoby,
moje já je převrácené úplně naruby.
Místo pláče úsměv na rtech mám
a když se mám smát, slzy z tváře utírám.
Jo, je to kvůli ztrátě toho,
který pro mně na světě znamenal mnoho.
Od té doby slovo smrt ve mně nahání hrůzu,
je to těžký protivník, proti kterému nic nezmůžu.
Co mám dál dělat ve svým životě,
i když se snažím jak to jde, pořád jdu vstříc samotě.
Nechce se mi dál dělat ani jeden krok!
Jak dlouho to potrvá? Den, měsíc nebo rok?
Bože? Jsi tu? Neříká se mi to lehce...
polovině mojí duše už se někdy věřit nechce.
Když udělám něco špatně, hodně mně to mrzí
a přitom mně každým krokem provázejí slzy.
Jak to bude dál?
Přece nechceš abych Tvůj kříž někde odhodila,
vlastně to ani nejde,
moje víra ho do mýho srdce navždy vyryla.
Ale přes všechny pochybnosti...
přestože naší hlavou
tvoje existence jde jen stěžka pochopit,
jsi stále jeden z těch, pro koho má cenu žít.
Autor Tymi14, 26.02.2006
Přečteno 622x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jj musím souhlasit,tahle básnička mě dostala,zasáhla tam jak by čtenáře měla..tahle se ti povedla...

20.07.2007 18:59:00 | TemsteaG

jednoduše...Fantastické! :o)

20.05.2007 00:43:00 | Sigurd II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí