Zvadlé květiny

Zvadlé květiny

Anotace: Anotace:! (stučný popis, max. 250 zanků, zbývá 199)

Nebe je zase modré
Pití je zase dobré
Tak te´d už vím vše
A nic už není zlé

Rána jsou zase chladné
Za oknem květina zvadne
Všechno vidím matně
A citím se docela špatně

Slzy ji kalí oči
Asi za chvíli skočí
Smutno nám po tobě bude
Uvidím tě pak všude

Myšlenky na tvojí tvář
Jsem jeden velký lhář
A noc je zase černá
Cigareta se tváři věrná

Společné chvíle
Tvářily se mile
Moje lásky věrné
Byly vždycky černé...
Autor D.Angel, 27.02.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí