Proč je moře slané

Proč je moře slané

Anotace: ...

Bolest je pramenem poznání,
V potůčcích slz světem uhání.

Potoky splynou v smutnou řeku
Zklamaných nadějí, stesku a vzteku.

V deltě pak ústí lidské hoře...
Slzami plní širé moře.
Autor Kikuš, 27.02.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo - jo
tak už to chodí
a moře má být z čeho slané

27.02.2006 15:27:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí