aktualizace

aktualizace

Anotace: ...

Šestiúhelník a v něm
Vítr mrazu,sluneční zář,za oknem v závětří bych skoro cítil jaro
a s ním i to jeho tamto
Popadá mě to pomaleji
Než loni a předloni
Jsem starší, a pomalejší
Popadá mě to
S rušivými, a výpadky paměti
Život v nepořádku a lenost
To mi svědčí, už pro zdomácnělost bordelu
Jaro už bude brzo, stačí tomu věřit
A bude tím dřív

Kéž by tomu tak bylo

Tomu se říká aktualizace
Angažovanost v dění
Pozor na to!!
Dvakrát řež, jednou měř
Autor Jan D., 27.02.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí