Život

Život

Anotace: ...

Vítr a vlasy
déšť a klasy
zlato a šeď
mokro a měď
vrána a myš
i ty to víš!
Víra je strom
pevná a spletitá
jak blesk a hrom
vtrhne do života
zpřehází hodnoty
zasáhne srdce
to potom krvácí
velice prudce.
Zafouká vítr
rána se zahojí
vlasy se rozpustí
zachytí za chvojí.
Líbej mě přírodo
hlaďte mě stromy
v extázi usínám
jsou slyšet hromy...
Autor gaja, 01.03.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí