Cesty

Cesty

Anotace: ...které jsou tisícem stop vyšlapány

Nadobro se rozešli
každý znal svou cestu
na jednu se nevešli
neušli by trestu.

Byli mladí
zestárli však
sloupali si kůži
jeden hladil
druhého tak
že se cit jim zúžil.

Vypadli jim oči z důlku
ztratili se ve tmě
ztratili svou druhou půlku
žili už jen letmě.

Vydali se za svým cílem
za iluzí štěstí
ve svém stavu podnapilém
dostali jen pěstí.

Zotročeni svoji touhou
ovce se z nich stali
byli už jen loutkou pouhou
do ohrad je hnali.

Rány bičem probudili
mysl zakalenou
samotni se zostudili
kam že se to ženou?
Autor gaja, 03.03.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí