Slečna

Slečna

Anotace: ...nemá to moc velkou pointu, je to jen hraní se slovy...

Krásná bída
třešně v máji
bílá křída
už jsem v ráji

Cesta dlouhá
špína na ní
moje touha
bílá paní

Dívat se do slunce
stříhat si vlasy
koupat se v potoce
viděna hlasy

Slunce já nevidím
hladím si pleš
nahá se nestydím
pravda či lež?
Autor gaja, 03.03.2006
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí