Spánek

Spánek

Anotace: ...

Spi, spi,
zavři oči svý.
Ať unikneš té krutosti
z černočerné tmy.
Zapomeň na bídu,
mizerný život,
v spánku dojdeš klidu.
Spánek je únik.
Spánek je slast.
Nemyslíš na každý svůj vzlyk,
na to jak šedne ti vlas,
na špatné časy.
Ta noc v níž spíš
je přec plná krásy.
Život je past.
Pod zavřenými víčky máš jiný svět,
však vrátíš se zas,
hned.
Za pouhé zrnko písku v hodinách přesýpacích,
to není reálné, je to jen sen,
jak mýdlová bublina se leskne,
ale je smyslnější než jakýkoliv den
a pak si každý musí přiznat, že po něm teskne.
Autor Pincik, 04.03.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve čtvrtým řádku od spoda ti chybí písmeno v jednom slově. Tady se mi strašně líbí ten úvod, prostě ta část, než to dojde k těm delším veršům ... jinak je to moc pěkný, bych asi takhle nepopsal spánek, ale u tebe je to normální sleep girl ...

01.04.2006 23:43:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí