SLZA

SLZA

Anotace: jen dalsi kus myho srdce...

Padá slza do klína,
ruka lampu zhasíná.
Tma, uslzené oči a jemný dotek,
najednou někdo vedle postele poklek´.

Slečna s hnědýma očima,
na tvář na polštáři pohled upíná.
Ví, že jí miluje, ví, že jí zraní-
přesto teď u její postele sedí a tělo jí pohledem hladí

Ví, že musí odejít...

na nočním stolku zůstane obálka

v ní bílý papír

a něm jen tři slova:

Navždycky budu Tvá!

a slečna s hnědýma očima zmizela do neznáma
Autor sportackaverunka, 04.03.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

newim,newim ten začátek je dobrý,ale pak nic moc.Ale špatné to není,je to jen můj názor,piš dál!

04.03.2006 20:45:00 | Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí