cesta

cesta

Anotace: psáno na cestách..

roztočit šátek dokola
zpívat si u toho tralala
ohýbat koruny stromů
nemyslet na návrat domů
nechat se unášet nosem svým
jím co jím a spím kde spím
očichat, ochutnat kouzlo dálek
vyhrát stovky malých válek
natrhat plný klobouk kvítí
odhalovat lehkost bytí
nečekat až práskne bič
zbalit švestky, mazat pryč
Autor hamba kahle, 05.03.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky cestovatelka? Už se těším, až se někde potkáme:-)

24.04.2006 12:18:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí