Život nebo Smrt

Život nebo Smrt

Anotace: Zvítězí život nebo smrt...?

Jas letního slunce zalil krajinu,
vše se kolem krásně třpytí.
Krása světa všude vyčnívá,
líbezný vánek přírodu vlaží.

Však není vše jak má být,
něco zlého přišlo mezi nás.

Švitořiví ptáčci zpívají své melodie,
vůně lesů je cítit odevšad.
Milostný pár ruku v ruce kráčí,
láskyplné pohledy tu nechybí.

Zahalená postava na horizontu stojí,
v ruce moc výkonnou držící.

Polibek střídá polibek,
dotyk za dotykem.
Láska, štěstí, děti,
celý život před sebou.

Temná krutovládkyně se však již blíž,
hrozivě stojí nad ztělesněním lásky.
Smrtící strach je vidět v jejich očích,
teď již není úniku, osud se naplnil.

ONA to už rozhodla,
vždycky to tak udělá,
a nikdy ne jinak.

Ano,
nikdo jí neuteče.
Autor the_carrion, 06.03.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že už s tim mám zkušenosti, že jí nikdo neuteče. Jediný, co můžem, je se smířit.

02.10.2007 19:06:00 | kryndy

Ne, nikdo ji neuteče....tak hrdě pohleďme jí do očí...

18.05.2006 09:07:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí