K svátku

K svátku

Anotace: ... 1995 ...

Milá naše Veroniko
Píšeme Ti netoliko
Proto že čekáme díků
Za obrázek náprstníku
Jako spíše kvůli tomu
Že chcem na práh Tvého domu
Přinést nezištně a tiše
Výjev z letní květin říše

Marně čmucháš ku obrazu
Neucítíš vůně žádné
Květ však tento v krutém mrazu
Nikdy Tobě neuvadne
Ať je zima ať je léto
Pohleď na květ čti těch řádků
Jež Ti na dvojstránce této
Psali Petr s Jirkou k svátku
Autor Petrik78, 07.03.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí