Pád tmou

Pád tmou

Anotace: Bílý drak proti modré obloze připomíná hvězdu

Mít hebká křídla andělů
vrhnout se do prázdnoty noci
padat jak hvězda oblohou
neboť pomoc není v mé moci

Stojím zmateně nad propastí
a marně se snažím přemoci pláč
Pár kapek mi steče po tváři
V hlavě mi víří dotaz – Ale nač?

Vím, že nechci padat dolů
a jelikož jsem se ještě nenaučila létat
na počest všem těm Daidalům
postavím si bílého podzimního draka z léta
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je taky krásný..

03.04.2006 19:46:00 | Saen

hezke :-)

07.03.2006 20:58:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí