Pohádka z ledového království

Pohádka z ledového království

Anotace: o střepině v srdci

V ledovém paláci,
tam, mezi střechýly,
zavřený je chlapec KAJ.
Jeho paměť se ztrácí.
Nelétají tam motýli,
je to křišťálový ráj.

V Kajově srdci
ledová střepina
nedovolí mu cítit,
jak jeho GERDA
na něho vzpomíná..
Odvěký příběh dí,
že láska zvítězí!
Gerda jde přes lesy
a stoupá do mezí...

Žádná vzdálenost
není dost dlouhá.
Odstranit Kajovi
ledovou střepinu
je cíl cesty.
Žene ji touha
vrátit vše krásné,
vyjmout ten střep,
zachránit Kaje,
rozpustit led...

Modlete se za ni,
ať dojde až do konce
své cesty daleké!
Než ledovou lhostejnost,
lásku svou hledejte!
Autor Hana Trnková, 08.03.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je život také taková pohádka.

17.07.2006 19:15:00 | evazjersina

Právě jsem se pomodlil, a nejen za ně... :-)

08.03.2006 02:14:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí