Vínečko

Vínečko

Anotace: .........

Oči dnes svítí jako studánky
dnes opět u sklenky vína
zmatek se motá do hádanky
hlava myslet je dnes líná

společnost se opíjí radostí
večer dodává správnou sloku
a chvilkovou večerní slabostí
tě prozradí únava v oku.

Půlnoc se rychle blíží
stůl sklenky střídá
soused naproti se mlží
čišník počty věrně hlídá.

Slova se stále mění
sklenka alkoholu spolu s večerem
to je to správné sousnění
a ještě když o pravdu rádi se poperem!

Když na dno sklenky upadne bída
tak hold dnešní den tímto končí
to už pak ráno dveře líbá
a po vzbuzení hlava nepříjemně drnčí.
Autor Miliana, 10.03.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí