zmatený

zmatený

Anotace: i to se obcas stává

jsem zmatený světem a ne málo
chtěl bych žít aby žít za to stálo
ale přijdou kruté časy
kdy i mé vlasy
ježí se bolestí

nebolí mě pád či rána
ale spiše láska marná
ta kterou cítím k jedné dívce
k té co mění skály v živce
stalo se však mnoho věci
připadám si jak zvíře v kleci
které nemá kam jít
a v duši hledá marně klid
přemýšlí o tom co bylo špatně
jeho svoboda je pryč nenávratně
Autor Ondra222, 10.03.2006
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

- sem tam by to chtělo doladit rytmus
- to s tím živcem je super rým a skvělej nápad

10.03.2006 22:30:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí