Pátek

Pátek

Anotace: zesnulému kamarádovi..

Je pátek, ten, co už mnohokrát byl,
ale přece stále jiný,
zas zasněný do víru šedivých chvil,
zas uprostřed špíny.

Páteční šero pod kříž se rozprostírá,
kde prostor halí jen vločky sněhový,
nouze naději tam mlčky slzy stírá,
co bude dál? to nikdo se nedoví.

Doplnit lásku černo černou stuhou,
projít se rájem krokem povadlým,
vítaní jara bezbarevnou duhou,
tak ješte jednou se za tebe pomodlím.
Autor perna, 13.03.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje básničky se dobře čtou, jsou pěkné, mají hloubku.

07.07.2006 19:25:00 | evazjersina

Docela dobrá báseň, líbí se mi některé obrazy.

14.03.2006 13:03:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí