Taková kravina

Taková kravina

Paci paci pacičky
na jatka jdou kravičky
že klid bude v kravíně
kulhavka je na vině

Bez soudu a bez procesu
zahrabou je do hlíny
a presumce neviny?
to jsou jenom kraviny...

Nevysvětlej, chudinky
od prázdnýho koryta
že se jim z cen hovězího
podlamujou kopyta...
Autor Aki von Spritzenhaus, 15.03.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...podlamujou kopyta
až do opita...
Aki TY vieš...

15.03.2006 15:44:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí