Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: budu ráda za vaše komentáře...:-)

Tenkrát-jednoho chladného večera,
zase jsem v tmavém rohu brečela.
Jenže Ty jsi tady pro mě nebyla,
bylo mi úzko- nejspíš bych se zabila.

Chtěla jsem už letět do nebe,
jenže se mi nechtělo- bez Tebe...
Chtěla jsem vidět tvou tvář,
dřív, než mi v nebi nasadí svatozář.

Dřív, než mě pohřbíte v hrobě,
chtěla bych Ti toho tolik říci.
Prožila jsem nádherné chvíle- díky Tobě!
A teď už jen zapal bílou svíci...
Autor sportackaverunka, 15.03.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná mi něco uniká.. a nebo právě že ne...

16.03.2006 06:50:00 | Buližník

Zajímavé. RN

15.03.2006 23:38:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí