Kudy jenom jít?

Kudy jenom jít?

Anotace: Nedávno jsem si připadala, že se mi rozpadl svět a já žejsem spadla z hodně vëlké výšky někam hodně dolů. A nevěděla jsem co mám dělat nebo kam jít...

Co se za vinu mého života,
pokládat smí?
Část, kdy se všechno zamotá,
nebo kdy se tak krásně sní?

Nebo je to všechno moje vina?
Celý svět, bez vyjímky,
ten, co vidím před očima,
všechny jeho stránky?

Která cesta z tisíce,
je ta správná, kterou mám jít?
A hledat ji za svitu měsíce,
nebo mi může někdo poradit?

"Kdybych si směla vbrat,
jdu tam,
kde se smí čarovat."

Takové místo ale není,
nikde,
se nic mávnutím proutku nezmění,
nikde.

Tak kterou cestou se mám dát?
Která je ta správná?
Cože, já že si mám vybrat?
Vždyť ale kráčím do neznáma!

Řekli mi: "To tak ale musí být,
svou cestu jen ty najdeš.
Nepřemýšlej, své srdce nech jít,
a správně půjdeš."
Autor Aaliyan, 17.03.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí