Věřím

Věřím

Anotace: Člověk by měl věřit, věřit tomu co vidí, slyší... Měl by věřit, ja ale...

Věřím, že jednou
spatřím oblohu žhnout
ohněm tisíců rozbřesků.

Věřím, že jednou
jeskyni malou najdu
kde živá voda vyvěrá.

Věřím, že jednou
krásu soumraku objevím
a zůstanu němě stát.

Věřím, že jednou
smrti se vyhnu
a budu se smát.

Věřím, že jednou
smrti se dobrovolně vzdám
a ta skolí mě jednou ranou.

Věřím, že jednou
stane se zázrak
a mrtví z hrobů vstanou.

Věřím, že jednou
tak bláhová nebudu
a řeknu: „Nevěřím, doufám…“
Autor mistake, 17.03.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá pointa:)

06.06.2006 22:27:00 | Petr Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí