Protiklady

Protiklady

Anotace: Každá sloka představuje odlišný typ osobnosti.

S typickou pohrdavostí
co se v nás mísí
s klidem
všech změn,
si troufám pro sebe žít.

S prohraným vítězstvím
co se blíží
rychle
a vypjatě
s žádnou falešnou hořkostí.

S touhou jen tak být
bez plné radosti,
cítit tok myšlenek
v sedě
s výraznou povrchností.

Se smutným cítěním,
se všemi prožitky
chvílemi přemýšlet
v absurditě
nejistoty o nitru svým.

S výřečnou znalostí
beze vší lži
a rytmickým tepem
nevědět
o existenci duší.
Autor frangir, 21.03.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju za pochvalu... já a schizofrenik,jo? Přiznám se, že někdy mě napadá, jestli fakt nejsem :))

22.03.2006 13:38:00 | frangir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí