Musel jsem křičet...zrovna jel vlak.

Musel jsem křičet...zrovna jel vlak.

Anotace: Vlak je pryč, ale brzy pojede další.

Musel jsem křičet….zrovna jel vlak.

Kolikrát jsem tady šel
ale nikdy jsem neviděl konec letu
obloha netečně čekala na další křídla
kormoránů plná zdymadla
jeden chybí
jaro se také pohřešuje
zima si navlíkla rukavice
křídla v pytli
let odložen na neurčito
místo jara otazník
nebude třeba dezinfekce?

Druhý den zase u řeky
manželka cvičí slovník za oknem
něco mne tam táhne
asi foukací harmonika
pořád jí tam slyším
asi jsem se zbláznil
holýma rukama chytám ryby
asi jsem se nakazil stejnou chutí
už mi šijou pytel
normální z normálních.
Autor Martin Vodňanský, 22.03.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí