Asi

Asi

Anotace: Po dlouhé době zase trochu přispívám - tahle je taková rozpačitá ;)

Snad to byla hloupá chyba, snad prašnost cest
Možná, že to byla špatná konstelace hvězd
Nebo se stalo něco, co se nedá prominout
Třeba za to mohly hvězdy, když zapomněly vysvitnout
Asi

Neviníme se ani jeden, nemáme tu sílu
sami sobě vinu dát
Se ztěžklou hlavou, s nohama z jílu
stejně nejde neprohrát

S černou myšlenkou jak s koulí na noze
utíkám a přitom na místě stojím
S hrůzou však zjištuju jak srdce mi koroze
pokrývá, smrti se jako Ty bojím

Byla to chyba, když jsem se na Tebe usmála?
Byla to chyba, že jsem Ti prostě neodolala?
Byla to chyba, že jsem všeho nechala
a jako pomatenec za Tebou spěchala?
Asi

K nebesům hledím, že odpoví nečekám
jsem zahnaná do kouta, zlomená v půli
kdo najde mě a vyspraví
když nepodřídím se jeho vůli?

Tak řekni, byla tohle všechno chyba?
Asi.
Autor Yves, 24.03.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje básnička se mi líbí. asi :-)

24.03.2006 20:26:00 | Kyselinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí