Scénář pro život

Scénář pro život

Anotace: Pokud by jste měli nějaký návrhy na název, tak mi ho napište. DIK

Co se to stalo
Nějaká změna
Byl to jen sen
A tohle je ozvěna

Jsou věci jinak
A náhle změnily se
Nebo jen realita se snem prohodily se

Jsem jenom divák
A tohle je hrou
Co jsem si napsal rukou svou

Napsal ji tušíc
Kdo měl by v ní hrát
Však hercům se nechce
Šli radši spát
Autor Raallio, 28.03.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vím...Scénář pro život! Co ty na to?

28.03.2006 21:58:00 | Krtica

Mě při čtení nenapadlo nic. Vůbec nic.

28.03.2006 16:16:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí