Nerozumím...

Nerozumím...

Anotace: ....už vůbec ničemu

Přestávám všemu rozumět.
Tomu, tamtomu, tobě i jemu.
Celý svět jakoby se jinudy točil,
a čas celé století přeskočil.
Nechápu některých lidí činy,
někdy myslím ,že jsou to snad sny.
Nechápu proč se lidé rozchází,
když ve vztahu láska jim neschází.
Nechápu proč hodnej člověk je furt sám,
a hajzlík má vždy přízeň dam.
Stejně tak nedokážu vůbec pochopit,
jak lidé snaží se druhého potopit.
Jak každý myslí jen a jen na sebe,
někdy to ublíží, jindy jen zazebe.
Ale pokaždé mě přijde to hrozně líto
vzlášť když dělá to ten, kdo je mi tak blízko
Autor cestovatelka, 28.03.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ja toho mam taky dost!!! Tohle by si mel kazdej precist a zamyslet se nad tim!!!

29.03.2006 22:07:00 | Gamy

Nádhera!Co víc k tomu dodat.

29.03.2006 18:24:00 | Paranoia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí