první jara den, tři stěny a podlaha

první jara den, tři stěny a podlaha

Anotace: ..

Nejtmavší roh, kde se dá
A právě tady sedím já

Hniju, izolován jsem
Jen na dráty napojen

Pro vlastní potřebu se nemeju
Zatuchám

Lupy se mi sypou, jako sníh
Tady v rohu, a za oknem je jaro

Sedím, záda bolí, hrbím se
Když popocházím konat potřebu

Jen dva metry ode mě, za zdí
Svítí slunce, ale tu je stín

Letmými pohledy, zachytávám
Tu jarní zář za oknem

A jak tak modrá obloha je stále tmavší
Záda bolí víc, a vstát se nechce mi
Autor Jan D., 30.03.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zatraceně depresivní.Sakra chlape tvoje dílka mám fakt ráda:)

31.03.2006 22:37:00 | temnezakoutimojiduse

Velmi depresivní. Ale jaroje krásné i za oknem, když už to jinak nejde. Zajímavé obraty a přitom takovéjednoduché, nenašroubované. Jednoduchost mám ráda.

30.03.2006 12:37:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí