zebra v ultrakraji

zebra v ultrakraji

Anotace: noční session : víno, lubrikant na mýsl

Správná situace, pro správnou náladu

Přenést myšlenku, nebo náladu

Nápady, myšlenky, nálady,

Situace, podněty, stavy,

Zebra v ultrakraji

Zebro, jaká

Jseš ty

TY

Zebro,

Pověz mi

Kde vězí štěstí

V ultrakraji, na výsluní

Já tě teď opustil, ale jen chvíli

Zebřičko odpusť mi, zas naslouchám

Dopověz mi tedy, kde vězí všechno, všady
Autor Jan D., 31.03.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

31.03.2006 20:11:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí