Andělé

Andělé

Anotace: ...

Na mrakách si sedí
smějíc se dolů
tančíc ladně
jsou jak lesk kostelních zvonů
co dole se děje vědí
někteří koukají stroze a chladně

Andělé ležíc tam nahoře
v mracích bílých
plují po modré obloze
už netouží po těch chvílích

Kdy byli na zemi
Normální, šedí
staří a zvrásnění
lidé
teď jsou spíše bledí
a jen hledí a hledí

Ale šťastni a spokojeni
říkají si
dobře je mi
budete tu jednou i vy
i ti nedůvěřivý

Budeme se mít krásně
zpívat, polehávat
budeme psát básně
lidem z mraků štěstí dávat
a těm které máme rádi mávat

Lidé pohlížejíc vzhůru
uvidí ten lesk
odrážejíc se od křídel
jak z čistého nebe blesk

I ti kdož nevěří
záhlédnou v slunci je tančit
poté možné uvěří
že život nemusí smrtí končit
Autor Pincik, 03.04.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tys mi těma andělama vnuknul nápad sem si na to vzpoměla ve škole a napsala to,takže kuju ;o)

03.04.2006 17:55:00 | Pincik

ccc, vzala jsi mi nápad rovnou z klávesnice ... hele, je to moc pěkný, zvlášť poslední sloka se mi líbí, vidíš jak je hezký být optimistická a říkám ti, smrtí život nekončí, jen se stane něčím jiným ... :-)

03.04.2006 16:42:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí