REALITA

REALITA

Anotace: mno tahle básnička asi nedává smysl.....

Den bez noci není den,
realita bez iluzí není sen.
Vlak bez kolejí není nádraží,
ostrov bez vody není pobřeží.
Barva s papírem není kresba,
dopis bez písmen není prosba.
Hlava bez těla není osoba,
sloh ze slovy není osnova.
A co je láska?
To je jen životní sázka...
Autor Phajushka, 03.04.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí