Vím...

Vím...

Anotace: nebo alespoň tuším...

Vím,že skoro všechno krásné kazím,
co ještě pevně stojí, tak srazím.
Nechtěně se svou smůlou na patách,
nahání mi všechno strach.

Vím,že spoustu věcí udělám znova
a zkazím i to, co přinese situace nová.
Den s Tebou, na který se těším, chytne splín,
promiň, ale asi jinak jednat neumím.

Zmlknou slova, čelo sroste jako jedna vrána,
zlomí se radost, krize je obstarána.
Nedělám to schválně, jen neumím s hrdostí bojovat.
Vím jen to, že bych se chtěla moc radovat.

Vím, že má hrdost se těžko láme,
ale neumím bojovat, když mě něco zklame.
Je to jako černý mrak, co pokryje mojí duši
a pak jen ubližuju, což vím a tuším...
Autor melebele, 04.04.2006
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen kdo nic nedělá, ten nic nezkazí.. a jinak zkušenosti nejdou získat... pěkně vyjádřený splínek... ale takovej sem taky hafa let.. :-)

04.04.2006 19:23:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí