Otázky pro vraha

Otázky pro vraha

Anotace: Nic moc, ale netvrdím, že jsem dobrá. trošku strohá,ale možná v ní i něco bude :) možná..

Jsi vrah, jsi lhář a dobře to víš!
Zabiješ me? Dobrá, ale má slova teď slyš!

Nebudu prosit: Nech mě žít.
Nezabíjej mě! Nech me jít!
Jen požádám Chci rychlou smrt,
avšak nechci býti napadrť.

Proč tvá zlá slova
nás zabíjí zas a znova?
Proč máme ujmírat,
když chceme žít?

Proč život odpírat,
když chceme snít?
Svá slova zpět si vem
ať slunečný či větrný je den
Autor Inies, 06.04.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Něco v tom, je přinejmenším originální nápad

06.04.2006 12:02:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí