Pátek

Pátek

Anotace: konečně..

Večer netrpělivě přešlapoval před divadlem dne…
Na podiu tlačenice
V jevišti snad ještě více
Publikum si žádá
Odhalená ňadra
Večer netrpělivě přešlapovat před divadlem dne…
Přišel jeho čas,odložit kabát,učesat
A pak už se jen smát
Však publikum si žádá víc a víc
Nestačí mu prostý líc
Čeká víc
Večere, lid tě volá v ulicích
je pátek

Dělá mu to vrásky na čele
Tak se přece snaž,večere!
Na pomoc mu spěchá skromný pták
Po obloze stříbrně se tváří
Je to tak
Je to měsíc a ne mrak
Mě,tobě i Frantovi od vedle
Připomíná,že tady dole
Je přece pátek,vole!
Autor Art Brasi, 10.12.2004
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí