Volný jako pták...

Volný jako pták...

Anotace: nevím co bych k tomu dodal...

Stojí na okraji vysoké skály,
před paprsky zarudlého slunce
dlaní cloní svůj zrak.

Hledí do dáli a přemýšlí,
jaké by to bylo skočit,
zamávat rukama a leťet jak pták.

Snad byla to náhoda, snad tušení
hlavou mu projela myšlenka a on cítí,
jak tělo zaplavuje euforie vzrušení.

Letí, roztahuje paže a mavá jimi jako křídly...

rozhled... krása... vůně vzduchu...

cítí tu svobodu...

teď je jen svůj...

tma, ticho, nic...

nářek, pláč a slzy...

květiny padají na víko rakve...
dolu do hrobu...
Autor tuleby, 10.12.2004
Přečteno 612x
Tipy 2
Poslední tipující: Orichi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí