Výsměch

Výsměch

Anotace: Ještě teď to ve mě řve......

Břitvou brousím si chrup na ni
Slané chlupy ,žluté cihly v tlamě
Šedé vlasy s pivním mozolem
A pak jednu sloku….

Jednu,kterou opakuje od té doby …
Co zrodily se vnady malé
Malé vnady místo očí
Kočičí úsměv s chlupem pod nosem

Tupé nehty s komickým lotosem
Barová zkroucenina za pultem

Kolohnáta ropušná
Princezna schovala se ve tmě
Had obhájil mé prvenství!

Nedýchá už
Katastrofa pro muže…….
Autor mateska, 09.04.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí