Temné milování

Temné milování

Anotace: Láska,co víc dodat

Ješťě je tma,
venku se rozednívá,
slavík už svou pokornou píseň zpívá
do východu slunce,
hodina nám zbívá.

Ranní housle hrají fortisimo,
ty ležíš vedla mě a jsi úplně mimo.

Hebká kůže vůně vášně,
ty miluješ tolik zvláštně.

Rty rudé od líbání,
rice horké od vzájemného dotýkání.

Slzy usichající na polštáři,
já ti v noci říkala:Ty můj malí lháři.

Otáčíš se,
mo
iluješ se semnou,
naše touha je studnou bezednou,
můj bezejmený.
Autor ANT, 10.04.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje mila ANT, krásná, jen bacha na chybky. píšeš vskutku dobře a tahle je krásná, jen chybky ruší krásný dojem

21.06.2006 09:43:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí